Ryska tennisspelaren Anastasia Pavlyuchenkova: biografi, idrottskarriär, privatliv

Anastasija Pavljutjenkova - rysk tennisspelare, vinnare av många internationella tävlingar som hölls under överinseende av WTA och ITF. Upprepade gånger vann junior Grand Slam i både singel och dubbel. I det ryska laget nådde finalen i Fed Cup.

Biografi idrottsman

Anastasia Pavlyuchenkova S. föddes i juli 1991 i Samara. Familjen av de framtida tennisspelare nästan all sin tid ägnar sig åt olika typer av sporter. Hennes farmor spelade basket på en professionell nivå, tog min mor delta i olika tävlingar i simning, och hans far - i rodd. Denna kärlek för sporten ingjutit Pavlyuchenkova familj och deras barn.

Nastia först satte sin fot på en tennisbana i 6 år. Den första tränare var hennes mor, sedan hennes äldre bror Alexander anlitades.

Junior karriär

Debuten av ryska tennisspelare i internationella tävlingar som hölls 2004. Vid turneringen i Polen lyckades hon en gång för att komma in i semifinalen, vilket många experter att tala om mig själv som en mycket lovande idrottsman.

Den första framgången kom till unga tennisspelare vid 14 års ålder. Anastasija Pavljutjenkova parat med Julia Solonitskoy vann ITF-turnering som hölls i S: t Petersburg.

Ett år senare, blev det den bästa idrottsman i singel tävlingar i italienska Casale Monferrato. Också i en duett med Evgeniya Rodina Anastasia vann turneringen i Podolsk. Med dessa segrar Pavlyuchenkova har blivit den första racketen i världen bland juniorer.

Yrkesmässig karriär

År 2007, när det stod klart att den unga ryska kvinna väntar på en ljus framtid i tennis, bestämde hennes familj på ett mycket allvarligt steg. Anastasia kan det vara mer produktivt att utbilda föräldrar sålde bilen och flyttade till en mer blygsam lägenhet. Med de pengar de kunde betala för vistelsen och studera dotterbolag i Frankrike, där hennes tränare var en välkänd mentor Patrick Mutorgla.

och resultaten är inte vänta på sig. I år Anastasia Pavlyuchenkova, tennis som har blivit nästan en känsla av allt liv, vann dubbeln i ITF-turnering i Les Contamines-Montjoie, Minsk och Poitiers. Det är anmärkningsvärt att alla dessa händelser ägde rum på hårda ytor, som blev "Crown" för den ryska idrottare.

I år såg debut av Anastasia i Grand Slam-turneringar. På domstolarna Uimbildona hon kunde kvalificera sig, men stannade i det skede av den första omgången.

2008 har börjat mycket bra för Anastasia. Inom två veckor, vann hon dubbeln vid tre turneringar ITF - Vsevolozhsk, Moskva och Belgien Torhout. En månad senare var hon i en duo med den rumänska tennisspelaren Sorani Krastev vann den första tävlingen, som hölls under ledning av WTA, som ägde rum i den marockanska Fez.

Även vid fyra turneringar ITF Pavlyuchenkova segrat i singlar. Förutom konkurrensen på en matta i Minsk, det var bäst på hardcourt i Moskva, Bratislava och Poitiers. Relativt väl Anastasia Pavlyuchenkova spelat i år och i Grand Slam-turneringar. På domstolarna i Frankrike och USA, gjorde hon det till den andra omgången, och i Uimbildone - i den tredje.

Gradvis få ovärderlig i olika tävlingar sportupplevelse, Anastasia varje år för att förbättra sina färdigheter. År 2010 hon först vann i singel på WTA-turnering i Monterrey, och sedan upprepade sin prestation i Istanbul.

2011 förde 20-åriga ryska idrottare nya landvinningar. I januari Anastasia Pavlyuchenkova vann dubbelturneringen i Brisbane, och igen i mars var det bästa singlar åkare i Monterrey. På domstolarna i Roland Garros och US Open, lyckades hon komma in i kvartsfinalen.

På grund av de goda resultaten av Anastasia Pavlyuchenkova, är betyget i listan över de bästa tennisspelarna i världen var på rekordet för sin trettonde plats, var inbjuden till landslaget för att delta i Fed Cup. Här Ryssland nådde finalen, förlorar till Tjeckien.

Under 2013 Pavlyuchenkova började träna under ledning av legendariske förre tennisspelaren Martina Hingis. I januari Anastasia vann dubbelturneringen i Brisbane, sedan vann igen i Monterrey. I maj idrottaren var det bästa singlar åkare i konkurrensen på den portugisiska Oeiras, och i september, i en duett med polka Agnieszka Radwanska segrat i Seoul. Vid Universiaden i Kazan tennisspelare har vunnit guld i dubbel och silver - i laget ställningar. I Fed Cup Anastasia Pavlyuchenkova i det ryska laget igen nådde finalen, där besegrades av Italien.

Även framgångsrika år var föreställningar på Grand Slam-turneringar. I dubbel nådde hon 1/4 finalen i Australien och Frankrike.

Anastasija Pavljutjenkova fortsätter att glädja sina fans ett bra spel och vinna prestigefyllda turneringar. vann tävlingen i Sydney, fördubblar hon - på ett positivt sätt för starten 2017.